Rasih Kirazoğlu İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi yaşama hazırlayan, onların ilgi alanlarını ve yeteneklerini keşfetmelerine, ahlaki değerleri edinmelerine yardımcı olan, eğitim-öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: *2010-2011 ve 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı TKY İlçe 1.liği *2012-2013 Eğitim Öğretim yılı SBS İlçe 1.liği *2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı TEOG İlçe 1.liği, il 14.lüğü *Beyaz Bayrak *Beslenme Dostu Okul *2020 yılı Okulum Temiz Belgesi sahibi.

Isınma: Kalorifer-Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzda anlaşmalı olarak servis taşımacılığı yapılmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda her yıl sınıflar arası futbol turnuvası, akıl ve zeka oyunları kapsamında mangala, satranç, q-bitz, equilibra ve pentago turnuvaları, geleneksel çocuk oyunları kapsamında yakan top ve mendil kapmaca turnuvaları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda Beslenme Dostu Okul projesi başarılı bir şekilde uygulanmaktadır.

WEB - https://rasihkirazogluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Fatih Mahallesi Sadık Giz Caddesi No14 İZMİR/TİRE

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezinde, yeni yerleşim yerlerinin olduğu bölgede yer almaktadır.

Adres - Fatih Mahallesi Sadık Giz Caddesi No14 İZMİR/TİRE

Ulaşım İzmir´e tren-otobüs ulaşımı mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 80 km uzaklıkta, ilçe merkezindedir.